Shopping

Vi sender kun til adresser i Norge.

Vi sender normalt innen 24 timer fra bestilling. Pakke til hentested tar 1-3 dager  og pakke i postkassen tar 2-4 dager, avhengig av hvor i Norge du bor.

Betaling

Vi tilbyr betaling, enten med kort, faktura eller delbetaling via Klarna. I tillegg betaling via PayPal.

Hos oss får du 30 dagers returrett. Vi tilbyr også betaling med kredittkort eller faktura. Det anbefales generelt å betale med kredittkort, altså Visa og liknende, og ikke debetkort fra banken, fordi du da er beskyttet av Finansavtaleloven , og kan få pengene i retur ved en eventuell svindel. Faktura gir også liknende rettigheter. 

Bestilling og retur

Legg varene du ønsker i handlekurven, og følg instruksjonene i kassen. Dersom du har en rabattkode gjennom klubbavtale e.l. legges denne inn ved utsjekk.

Det er ikke nødvendig med konto for å handle, du kan også fullføre handelen som en gjestebruker. Dersom du velger å opprette konto kan du for øvrig holde oversikt over dine tidligere kjøp hos oss

Vi sender ut leveringsbekreftelse med sendingsnummer hos Posten/Bring.

Varer som skal returneres med 30 dagers returrett må sendes tilbake i originalemballasjen, i ubrukt stand. Så snart varen er mottatt av oss refunderer vi betalingen via den valgte betalingsplattformen.